Lehed

teisipäev, 28. september 2010

Armsad kolm heegeldatud jänest!


Jänesed, jänesed, jänesed! Heegeldasin kolm amigurumi jänest. Pikkust kõigil ca.7 cm., ehk siis natuke tikutoosist suuremad loomakesed, kaks nendest on sirelilillat värvi, kolmas fuksiaroosat värvi. Kõigil neil heegeldatud jänestel on oma pisike erinevus, ühel väike nööp, teisel väike lilleke, kolmandal kaelas kena pael- lihtsad, aga armsad! Minu meelest sobivad nad ka niisama kaunistuseks, kasvõi väikelaste lasteaiakoti külge või lastetoa kardina külge, ideid on ju nii palju ja see ongi vahva.




Heegeldatud jänesed on vahva kingiidee! Üks jänestest (lillega) sai endale juba valmistamise käigus omaniku ja tõenäolisest hakkab ta kandma võtmehoidja funktsiooni, hea võimalus, kuidas sulle meeldiv ese sinuga igapäevast elu kaasa elab:).




Järgmisena on valmimas beebijänku, kaktsikukingituseks! Samuti ootan huviga, mis saab minu väikesest vahetusideest: väike heegeldatud loomake nõelapadja vastu! Ootan väga, et mu nõelad saaksid oma kodu ja tore on soetada ka teiste käsitööinimeste kätetööd!
Samuti olen lubanud anda mõne lihtsama looma heegeldamise seletuse, mille ma ka lähiajal kirja panen ja blogis postitan.

7 kommentaari:

  1. No nii armsad jänkupõnnud!
    Olen mitmesuguseid amigurumi loomakesi näinud siin ja seal, aga Sinu omad on esimesed, mis minus saamahimu tekitavad. :DD

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Huvitav, huvitav, et mulle meeldib enim Sinu punane loomake!:) Tahaksin ka proovida vildilehti. Need loomakesed, k.a amigurumid on hästi armsad kus kasutatud vildilehti.

    VastaKustuta
  3. Kõik miniloomad on sul nii armsad, mina ootan huviga nt. mõmmi ja jänku juhendit ;) Päikest...

    VastaKustuta
  4. Tuleb õpetus, sedapuhku on ettevalmistamisel hiire tegemise õpetus:), vast tuleb ka mõmmi ja jänku:)

    VastaKustuta
  5. Kust saab neid õpetusi vaadata ?

    Vastus Mängukoopasse mulle posti (Cretzy)

    VastaKustuta
  6. Need jänesed on minu enda looming- olen need mustrid kõik ise välja töötanud, neid õpetusi ei ole kusagil mujal. See aasta ma kindlasti rohkem õpetusi välja panna ei jõua. Palun vaadata olemasolevaid õpetusi: sealt leiab nii hiire, dinosauruse kui ka mesimummu õpetuse.

    VastaKustuta
  7. Kui Sa mõtled amigurumi õpetusi üldiselt, siis kindlasti teed netist leide:)Kui Sa vaatad minu õpetusi, siis saad aimduse amigurumi stiilist kätte ja iseenesest on sealt edasi võimalik nö. tunde järgi heegeldada valmis ka jänku. Need kolm jänest on näiteks nii valminud:)Edu proovimisel!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails