Lehed

kolmapäev, 17. november 2010

Isetehtud kingitused - heegeldatud mänguasjad!

Isetehtud kingitused heegeldatud mänguasjade näol on väga armsad, sest kui pühendad nende valmimisele palju aega, siis on seda ka tunda. 
Etteantud teemaks olid mesilased. Heegeldasin kolm amigurumi mesimummu. Kõigepealt joonistasin mitu varianti paberile, seejärel heegeldasin nad sealt paberi pealt maha. Pikkus ca. 6 cm. Heegeldatud mesimummud on tehtud puuvillasest lõngast, tiivad on vildilehest, mille äär on kenasti tikitud. Kui ma algklassides läksin mänguasja ringi, siis seal tegime mänguasju, kasutades just sellist pistet, mis mesimummu tiibadelt näha. Tikkisime kõik osad eraldi ära ja siis ühendasime nad kokku. Mänguasja täiteks kasutasin lambavilla. Silmadena mänguasja silmi (safety eye). Kõik nad on tibake erinevad, sest igal mesimummul on ka oma välimus, olen selles täiesti kindel.


 Minu enda lemmik:)




Imearmas isetehtud kingitus, lisada võib veel purgi mett ja mida veel tahta?:)  Loodetavasti rõõmustavad need heegeldatud mesimummud oma uusi omanikke, kelledeks armsad lasteaia õpetajad, töötajad. Kui on raske otsustada, mida kinkida toredatele kasvatajatele ja õpetajatele, siis see on ilus, meeleolukas ja meeldejääv kingitus. 
Järgmiseks hiired "Hiirekeste" rühmale:).

Kui huvi on, siis tuleb selle mesimummu muster ka siia blogisse:)
Paar tükki võin ka tellimuse peale teha:)

Õpetus jõudis blogisse:) Heegeldatud amigurumi mesimummu õpetus

3 kommentaari:

  1. Aww.. väga vahvad!
    Palun tee õpetus ka ;)

    VastaKustuta
  2. Ma proovin siis mõne aja pärast mesimummu õpetuse siia üles panna.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails