Lehed

kolmapäev, 16. veebruar 2011

Pisike amigurumi dinosaurus - kingitus poisile!






Kauaoodatud amigurumi dinosaurus on valmis. Seekord heegeldasin ta peenemast, 100% puuvillasest lõngast, seetõttu pikkust tal ka vaid 7,5 cm. Pisike armas dinosauruse pojake. Tehtud heegeldatud dinosauruse õpetus´e järgi. Hea näide sellest, kuidas ühe mustriga saab niipalju erinevaid variante teha, alates materjalivalikust kuni mustri pisimuutusteni välja. Siin mulle meeldis, kuna dinosaurus on nii väike, et tema jalakesed oleksid ka piklikud, seega kasutasin hoopis käe mustrit, ainukese erinevusega, et jalgadele tegin teisel ringil ühe lisakasvatamise, et jalake tuleks natukene suurem kui käsi. Dinosaurusele suud ei teinud, ainult ninasõõrmed, nii tundus ta veelgi armsam.
Kõik huvilised saavad seda mustrit kasutada, et üks vahva dinosaurus valmis heegeldada. Ma usun, et see rõõmustaks nii mõndagi pisikest poissi.  Miks mitte ka tüdrukut:) Ehk teen ka ise mõne roosa dinosauruse tüdruku?! Mõned dinosaurused võin ka tellimuse peale teha:)

1 kommentaar:

  1. Ah, Laurakene, no küll on armas dinosaurus:) Ma mitte ei mõista, mis mind nendes nii hirmasti võlub, selline muhe ja võluv tegelane:) Roosa variant oleks samuti tore ja teretulnud:D

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails