Lehed

neljapäev, 31. märts 2011

"Hubane kodu" märts: kootud vaip


Märtsikuu "Hubane kodu" projekti töö: kootud vaip. Kuna kandastelgi polnud hetkel kusagilt võtta, siis hoopis kudusin. Kootud vaiba jaoks kasutasin kahekordset ja helerohelist pehmet paellõnga. Kokku läks 14  tokki lõnga, üks tokk 50g. Materjal: pooleks puuvill ja viskoos. Suurus ca. 65 x 85cm. Vardad: nr.4. Tööaeg: tummised kaks nädalat. Natukene ebamugavaks tegi kudumise asjaolu, et vardal oli silmi rohkem kui nö. mõnusaks kudumiseks vaja (ca.1/3) ehk käed on nüüd natukene kanged, aga muidu poleks ma soovitud laiust kätte saanud. Isegi paar cm oleks võinud veel laiem olla. Ripskoe pind on ju natukene mummuline, seetõttu on vaiba pind ka jalale mõnus:) Kootud vaip läheb mul wc-sse! Esimene foto paelllõngast on minu arvutis kõige toonitruum.




6 kommentaari:

  1. Armas kevadine vaibake! Küllap oli kätele päris raske koormus sellist kududa. Mul on ka plaanis vaip käsitsi kududa, aga lükkan aina edasi...kardan, et käed on pärast seda päris läbi.

    VastaKustuta
  2. Aitäh Sulle! Kätele on koormus tõesti suurem, siin oli veel topeltkoormus, sest silmuseid oli rohkem, mis vajasid pidevalt vardal hoidmist. Kui kasutada eriti pikki vardaid,siis on kindlasti mõnusam kududa, kui sellised olemas on.. Muidu täitsa huvitav tulemus, usun, et tasub proovida:)

    VastaKustuta
  3. Väga kena! Kudumise peale ma ei oleks tulnudki.

    VastaKustuta
  4. Tänud Ats! Ma pole ka eladeski vaipa varrastega kudunud, eh:), üldse mingil moel vaipa teinud!

    VastaKustuta
  5. Super ilus vaip, minu lemmikvärv. Avastasin täitsa juhuslikult su blogi, sa oled ikka väga ilusate asjade autor. Edu edaspidiseks sulle ;) Need lamba seinapildid olid ka hästi ägedad ;) Igaljuhul edu sulle ja vahvaid uus ideid ;)

    VastaKustuta
  6. Eriline tänu neile, kes märkavad mu joonistusi:) Suured tänud heade sõnade eest - See innustab jätkama!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails