Lehed

teisipäev, 1. märts 2011

šokolaadikaru ja šokolaadijänku - amigurumi ehted

Kaks pisikest amigurumi stiilis heegeldatud prossi sai valmis: šokolaadivärvi amigurumi karu ja amigurumi jänku.  Need on tikutopsisuurused mänguasjad, millele lisasin prossi kinnituse. Kasutasin karu juures viimases postituses näidatud mänguasja silmi, 6mm suuruseid. See materjal on ilusa läikega, šokolaadipruun, aga ka üsna raske materjal. Täna tegin proovi, eriti hästi sobivad nad just pintsakul, tahavad saada pigem tugevat, kvaliteetset materjali, mille peale kinnituda. Püsivad ilusasti. Karu pidin esiotsa tüdruku tegema, aga tuli poiss, juba kohe näost oli selge, et tuleb poiss:). Mõlema lipsul on natukene kuldset sära. Pidulikud. Mind jätkuvat köidab see, et kuidas saab pisikesi mänguasju eheteks vormida. Seni olen teinud prossid, kaugel need kõrvarõngadki on:)

3 kommentaari:

  1. Tõeliselt armsad! Mul on hea meel, et sain neid täna peos hoida ja lähedalt uurida! Fotolt ei tule kahjuks lõnga ilu nii selgelt välja kui päriselus.

    VastaKustuta
  2. Sul on õigus, see materjal on päriselus ju tõesti selline sulašokolaadi toon, kerge läige annab veel sellise kreemja alatooni. Uutel omanikel on muidugi sedavõrra huvitavam, kui päriselus asjakesed kenamad välja näevad ja oma tõelises eheduses säravad:) Püüan edaspidi teha ka fotosid, kus prossid on juba oma õiges rollis - ehte rollis.

    VastaKustuta
  3. No nii nunnud mis nunnud.
    Mõlemad sellised, et muudkui kallistaks :)
    Ma olen tõesti neist nunnudest sillas.

    VastaKustuta