Lehed

esmaspäev, 30. mai 2011

Lihtsuse lummuses, värvide külluses!


Hei, uued pisikesed heegeldatud amigurumi jänesed piiluvad tütre tehtud väikesest liblikatega kausikesest:)



Heegeldatud jänesed on lihtsad, aga armsakesed. Mulle meeldivad need kõige pisemad heegeldatud jänesed. Nad mahuvad sisuliselt ka kõik mu käe peale ära, kui väga tahta:). Heegeldatud jänkud on tehtud prossideks.



Jänesed  heegeldasin sedapuhku nii, et kõikide kõrvad tegin teistsugusest lõngast kui ülejäänud keha. Sellel helesinisel jänkul kasutasin efektlõnga ja on päris efektne:) Sirelililla ja oranž jänku on pehmest lõngast kõrvadega. Jänesed ise on ikka puuvillasest lõngast, Hanna Cable, GB. Wolle.
Olen vigurheegeldanud (mulle meeldib sõna vigurheegeldamine) juba ca. poolsada pisikest mänguasja ja üha enam saab selgeks see, et iga mänguasi tahab tegemise käigus justkui elama hakata, vahel teen näiteks mänguasja nägu mitmeid ja mitmeid kordi, niikaua kui ta ütleb mulle hääletult: "Tere!" Seetõttu võin teha ühte pisikest mänguasja mitmeid ja mitmeid päevi.

Mul oli ka suur au teha üks karupross Mare Hundile. Tema illustratsioonid on mulle eriti armsas raamatus: "Suur karuraamat". Kuldne karu kuldsele inimesele, nii see karuke sündis. Teine karuke, sinine karuke, läks toredale isetegijale Miokale, tema pisimale, käsitöö vahetusprojeti raames.




Ja uskuge või mitte, nad seisavad siin üksteise najal püsti:)

8 kommentaari:

  1. Lihtsalt fantastilised jänkud ja mõmmikud! Ma täitsa tean seda tunnet, kuidas mõni mänguloom sõrmede vahel ellu ärkab :) Jään järgmisi ootama!

    VastaKustuta
  2. Imearmsad! Mulle meeldivad jänkude suured kõrvad, nii vahvad. Karukesed on samuti nunnud...ma ainult paitaks ja imetleks neid:)

    VastaKustuta
  3. Tere, saatsin Teile ühe küsimuse meilile :)

    VastaKustuta
  4. Kadri ja Ülle, tänud. Kadri, Sinu väiksekesed on ka väga armasad:) Ülle, tead, ma tahaks ka ise neid rohkem aega paitada, pean ikka fotosid vaatama:)ja neid meenutama!

    VastaKustuta
  5. Mõlema õpetusi!!!!!!!!!

    VastaKustuta
  6. Oooo,kas neid on lihtne teha mega armsad karukesed ja jänkukesed!!!!!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere, Ei ole kahjuks või õnneks lihtne teha, ütleksin isegi, et üsna keeruline. Prossike on nii väike, osi palju ja kõik puha käsitöö! :)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails