Lehed

pühapäev, 19. juuni 2011

Heegeldatud lammas: kingitus 4. aastasele poisile



Tegin pisikese heegeldatud lamba, väike koopia sellest heegeldatud amigurumi lambast. Silmade suurus aga jäi samaks, ca. 1, 5 cm on nende turvasilmade suuruseks. Pisikene, ekstra suurte silmadega lammas läks kingituseks 4. aastaseks saavale poisile. Üks joonistatud seinapilt lammastest läks ka kaasa: "Pilvelambad"
Mulle ikka meeldib see ütlus, et kinkima peab seda, mida isegi saada tahaks. Seda lammast ma tahaksin küll:) Mu lapsele meeldib selliseid mänguasju ka teistele kinkida. Lapsed on ikka rõõmsad.



Mulle ikka meeldivad need pisikesed mänguasjad, mis mõnusalt käe peale ära mahuvad. Kaisukad on ka muidugi toredad. Pojal on mul see kallistusloom, ja kuigi see pole selline traditsiooniline kaisukas, meeldib see talle väga, ikka põsk vastu ja kalli-kalli ka! Need väikesed on lihtsalt minu enda väike kiiks:) See tuleneb vist sellest, et kui ma mõnda uut mänguasja loon, siis ma oskan kuidagi väikeseid asju ette kujutada ja neid ka realiseerida. Mul on mitu alustatud suuremat tööd, mis on pooleli, aga küll ma need ka kunagi kätte võtan ja valmis teen.  


No vot selline paksuke lammas!

3 kommentaari:

  1. Mõnus ja armas pontsakas lambake! Nii põnev on alati su postitusi lugeda ja oodata, mis loomake järgmiseks tuleb!

    VastaKustuta
  2. Tere! Astun taas läbi. :) Nii pisikesed ja armsad-, teevad hinge hellaks. Mõmmid ja jänesed ja ulitkad said peale minu ka kahe väikese "vidina" lemmikuteks ja teenisid suure aplausi ja hurraaa koos rõõmuhüpetega.

    Olen ainult ühe peopessa mahtuva liblika heegeldanud lapse jope luku külge.

    PS! Kas sain õigesti aru, et mustrid pisikestele loomakestele lood ise?
    Järgmise korrani! :)

    VastaKustuta
  3. Ülle, ongi juba mänguasja blogi välja kukkunud:), no ei saa sellest kiiksust enam lahti. Mänguasjad on minu maailma suur osa. Tore, kui postitused rõõmu pakuvad ja head meeleolu tekitavad!

    Nele, väga armas oli näha ja tutvuda:) Jah, ma teen, loon mustrid ise. Alguses olin selline vabaheegeldaja, nüüd proovin ikka mustreid vahel ka kirja panna... Nende pisiloomakestega ongi nii, et paljud käsitöölisedki on öelnud, et nad ei viitsi nii väikeseid küll nikerdada:)

    Kudumine on minust nüüd natukene mööda läinud, aga nii vahva on teiste ilusaid töid vaadata, kui vähegi aega.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails