Lehed

pühapäev, 14. august 2011

Lepatriinud:pruut ja peigmees

Mul paluti teha kaks lepatriinut, kingitus abieluranda jõudnud inimestelt abielu sõlmijale. Registreerija kontor oli paljuski viidanud lepatriinudele, seepärast otsustati kinkida tänutäheks just lepatriinud. Väga romantiline kingitus.
Mina muidugi ei suutnud pelgalt kahte lepatriinut teha, vaid pidin tegema pruudi ja peigmehe, lisaks veel peigmehele pähe suure kaabu ja pruudile väikese loori. 
Kena karbike loob terviku ja kas pole mitte tore saada selliseid pisikesi lepatriinukesi? Käsitööna valminud kingitused on toredad ja isikupärased. Mind väga liigutab see, kui õiged asjad lähevad õigetele inimestele - kui inimese silmad naeravad ja tänu on suur - suurim tasu tegijale. Ma tänan!
Pildistada oli väga naljakas, nagu pildistakski pruutpaari, omade emotsioonidega, siiraste hetkedega, väikeste musitamistega.  Tegin juurde ka tillukese ning minimalistliku kaardikese. Joonistada on mulle alati meeldinud.  Kasutatud musta ja punast tušši.
Väikene fotosessioon:

9 kommentaari:

  1. Aaaahhh mis kena kingitus! Imeline! Teostus nagu ikka sjuuperr:)

    VastaKustuta
  2. Tahtsin veel lisada, et mulle lihtsalt nii väga meeldib, kui mõeldaks pisut kaugemale. Seda pingutust on näha ja see teeb kingi veel erilisemaks. Ei ole lihtsalt heegeldatud lepatriinud, vaid looga tegelased, oma tunnete ja tegemistega, oma pesa ja pisikese kaardiga. Sügav kummardus, armas Laura!

    VastaKustuta
  3. Oi kui nuntsikud lepatriinud :)
    Sellist kingitust ju lausa lust saada.
    Ja nagu ikka on su loomakesed ääretult nunnud.
    Kaasaarvatud need, mis meie kodus juba olemas on :)

    VastaKustuta
  4. Elununnu pruutpaar!!!
    Tänu Sulle (Su blogile),Laura, tekkis tahtmine mõnd pisikest teha, rakenduskoht ootamas. :)

    VastaKustuta
  5. Tänud kõigile ehedate emotsioonide eest!

    VastaKustuta
  6. Vist on käes pesapunumise aeg. Täna just laadisin üles pildid musutavatest jänkudest. Ja sinul siin lepatriinud paari heitnud! Armas!

    VastaKustuta
  7. Lepatriinude paar tuli tõesti armas, aga kui midagi südamega teed, et teised rõõmu tunneksid, siis tulevadki ehedad tegelased... Lepatriinud meeldivad mulle nüüd veelgi enam, armsad, pisikesed putukid!
    Eile just tegin sõbranna lapse sünnipäeval näomaalinguid ja kõige popimaks osutus pisikene lepatriinu käeseljal:) Proovisin poistele pakkuda ämbliku motiivi, aga ei läinud läbi, ikka lepatriinu, hiih!

    VastaKustuta
  8. Tõeliselt nunnukad! :) /Pandamõmmi/

    VastaKustuta
  9. Pandamõmmi, nii armas, et leidsid oma lelude vahepeal tee minu juurde:) Tänud!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails