Lehed

laupäev, 26. november 2011

"Taskutaks", heegeldatud taksikoer


Sellel "taskutaksil" on pikk eellugu ja loodetavasti ka pikk järellugu.
Seda lugu alustame sellest, et on olemas fännid, taksikoerte fännid, neid on minu sõprusringkonnas tugev kolm tükki. Fännid on üldse toredad tegelased, nad on kirglikud, mis iganes objekt see siis ka poleks. Mulle meeldiavd kirglikud inimesed. Taskutaks on taks, mida saab siis kaasas kanda, kui päris taksit kaasa võtta ei saa. Seepärast on tal ka oma kott, mille sees ta mõnusalt on. Heegaldatud taskutaks on äsja 7. aastaseks saanud taksifänni ja tema pere uus liige. Huvitav, kuidas päris taks temasse suhtub? Värvid ei ole juhuslikud, see on omaette lugu. Heegeldatud kotil ei puudu ka kaunid pärlid. Parima emotsiooniga, mis mul anda oli. Taksi on loomulikult tillukene, mahub käe peale ära, vahel ma mõtlen (eriti hetkel prosse tehes), et ma ei tegele enam lihtsalt heegeldamisega, ma tegelen vigurheegeldamisega:) - eriline kunstiline vorm.


Käsitöö üks suurtest väärtustest minu jaoks on selles talletatud aeg - seepärast on nad armsad ja kallid, sest aeg on meile kallis ja käsitöös on aeg silmaga näha ja käega tunda. Mulle meeldib nii mõelda. Seepärast mulle meeldivad käsitsi valmistatud asjad - on näha, kuhu aeg läheb ja ta mitte ei kao, vaid püsib. Imeline.

7 kommentaari:

  1. Imearmas! Jutt ju täitsa õige, ongi vigurheegeldamine! Minust on saamas ka juba andunud fänn, fännan su pisikesi loomakesi.

    VastaKustuta
  2. Imearmas Ülle! Tänud! Tore, kui on inimesi, kes näevad ja tunnetavad seda, kui salvestad "aega":)

    VastaKustuta
  3. Mulle meeldib see vigurheegeldamine! Täiega :-)

    VastaKustuta
  4. Liina, Sina hoidsid kahte mõmmiprossi käes - eks see meeldivus tule vast sellest!:)

    VastaKustuta
  5. Tere! Tahaksin ka kiita megaarmsate loomakeste eest :) Sattusin mingi aeg tagasi poolkogemata siia blogisse ning armusin nendesse tillukestesse tegelastesse. Polnud ise küll aastaid heegeldanud, kuid nüüdseks on mul Sinu õpetuste järgi valminud kõik neli loomakest.. aga tahtmist ja tuhinat on põues hulgi veel.. niiet jätkan kindlasti :)

    Parimat ning palju uusi toredaid ideid ja tegelasi :)

    VastaKustuta
  6. Kersti, väga lahe, tagasiside on alati teretulnud! Vahva on näha inimesi, kes süttivad ja mulle väga meeldib Sinu kollane variant minu dinosaurusest - kollane on ilus värv. Rõõmus.
    Ideid ja tegelasi ja muid jutte jõuab blogisse loodetavasti ka edaspidi. Jätkuvat positiivsust, häid soove ja häid inimesi!

    VastaKustuta
  7. Nii armas, nii tubli. Tahaks ka osata. Kuid küsimus ka sulle, kas oskad mind veidi õpetada, sooviks oma pisikesele tütrele ka teha sellise ilusa koti, mida sa teinud oled, kuid mustrist aru ei saa. Äkki saad minuga ühendust võtta.
    Lihsalt super ilusad asjad on sul :)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails