Lehed

reede, 9. detsember 2011

Heegeldatud porgandid - beebi mänguasjad



Käsitöö mänguasjad beebile. Punt juurvilju. Amigurumi porgandid. Tegin pikad, peenikesed, heegeldatud porgandid. Kõik nad on erineva pikkuse ja suurusega, ca. 15 cm - 18 cm. Punt toredaid köögivilju, tegin kõik porgandid. Mulle tundub, et lastele meeldib kordus, klotsid jms. - et üks porgand oleks alati nägemisulatuses. 
Varem olen teinud ühe väga väikese porgandi.

Porgandid on heegeldatud 100 % puuvillasest lõngast. Lõnga pole kemikaalidega töödeldud. Sees on 100% puhas lambavill. Varred on heegeldatud kõik ühes osas, otsad on hästi peidetud. Porgandid on nii tugevalt heegeldatud kui võimalik ja nii tugevalt topitud kui võimalik. Heegeldatud porgandeid saab ka masinas pesta, 60 kraadi juures, sest beebid lutsuvad oma mänguasju ja nad peavad olema pestavad. Masinpesu on ema jaoks aga väga mugav.

Heegeldatud porgandid võivad olla ka dekoratiivesemed.

Käsitöösõbrad, kes armastavad ise heegeldada, võivad varsti saada ka kolme porgandi heegeldamisõpetuse omanikuks. Olen tasulisi õpetusi teinud juba mõnda aega, seda seni inglise keeles. Uuest aastast täieneb mustrite loetelu veelgi. 
Selliseid toredaid porgandeid heegeldan ka tellimustööna.

Tegin veel kaks porgandit, mis läksid lapsele kooli kaasa, laadale müügiks, heategevuseks. 


Minu ema on ikka õpetanud: "Kõige paremad porgandid on pikad ja peenikesed". Eili, (http://eili.blogspot.com) kooligrupist, lisas toreda lause: " Ja otsast ümmargused on magusad". Ja nii ongi nende porganditega. Eelduste kohaselt väga maitsvad porganid. Vaatame, kas beebike ka nii arvab:)
 
Kena pühadeootusaega!

Ja porgandite uus omanik: Imearmas Laura!
http://astraco.wordpress.com/

6 kommentaari:

  1. Mõnus mänguasi beebile.
    Puuvillane lambavillatäidisega porgand - seda maitseks isegi! :))

    VastaKustuta
  2. Sokike, tore teada, et porgandit maitseks ka täiskasvanu, ju näeb apetiitne välja.:) Ma usun ka, et see võiks olla selline tore mänguasi beebile.:)

    VastaKustuta
  3. Väga vahvad porgandid! Tahtsin küsida, et kas Sa oled äkki huvitet minuga väikesest pakivahetusest? Sulle meeldis minu tehtud heegelnõelte-sukavarraste pesa, mulle tohutult meeldivad sinu heegeldatud lambad ja kiisud (eriti need karvased)... Mis sa arvad? :P

    VastaKustuta
  4. Kadri, võib küll, ma usun, tuleb siis üks lammas või kiisu teha (hetkel kõik uue kodu leidnud). Võtame plaani. Kirjuta mulle meil: laura.sillar@gmail.com ja siis suhtleme sellel teemal edasi, selline heegelnõelte komplekt kuluks mulle ära küll. Ja tead, mu lemmikheegelnõel on juba kleeplindiga kinni, aga ikka teeb ta neid armsakesi mu käe all edasi, ei suuda temast loobuda:) - me oleme üksteisele truud ja tänulikud:)

    VastaKustuta
  5. Saatsin Sulle kirja :) Oh ma loodan, et me jõuame kokkuleppele. Ja et Su armas heegelnõel ikka vastu peaks! ;)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails