Lehed

pühapäev, 5. veebruar 2012

Heegeldatud krokodill ja okassiga


Üks suur suur väljakutse mulle! Paluti heegeldada krokodill ja okassiga. Olen varemgi eritellimusi teinud, aga selle soovi teostamiseks läks täpselt kuu aega ja mõtlesin küll mitu korda, kas ma saan hakkama?!
Ma joonistasin mitmeid variante ja proovisin kõik nö. tehniliselt läbi mõelda.
Miks krokodill ja okassiga? Need on hüüdnimed!
Heegeldatud krokodill on beebikrokodill (hüüdnimi 1 aastasel tüdrukutirtsul), neil on ka tillukesed ninad. Silmad ma värvisin ise. Kasutasin puuvillast lõnga ja täiteks lambavilla. Rohelise toon on päriselus salatiroheline. Kõige raskem oli teha pead ja jalgu, aga ma pean ütlema, et ma olen lõpptulemusega väga rahul.



Heegeldatud okassiga peaks olema küll natukene pikemate okastega, sest muidu on ta natukene siili moodi. Kuna Eestis kumbagi looma looduses pole, siis väike side Eestiga peab olema. Kõige raskem oli heegeldada seda kräsus lõnga. Ka tema täide on lambavill.



Olgu krokodillil ja okasseal hea elu uues kodus! Ja nad on koos - see on kõige tähtsam!

4 kommentaari:

  1. Oi, krokodill on va keeruline loom... Ise pole julenud katsetada, aga sinu omale teen suure aplausi!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aplaus jõudis kohale, tänud:) - väljakutsed arendavad!

      Kustuta
  2. Ihii - ma alles nüüd Su kirja lugedes panin tähele, et olin eelmises kirjas Su "draakonit" superlahedaks nimetanud. Ma ei tea ise ka kuidas see draakon sinna sattus - endal peas oli kõikse aeg roheline kroku :) Aga maruägedad on need mõlemad loomakesed! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud! Ma arvasin ka, et mõtlesid krokodilli, aga ühes on sul õigus, roheline on lahe värv. Kuigi mulle meeldivad väga paljud värvid ja toonid, siis lahtrisse - Milline on su lemmikvärv? - kirjutaksin kindlasti rohelise värvi ja tema toonid.

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails