Lehed

esmaspäev, 14. mai 2012

Heegeldatud ninasarvik ja jänes!


Ninasarvikule võib alati kindel olla, ta on Jänele toeks!




Ninasarvik ja jänes on hüüdnimed. See eritellimus sarnaneb selles mõttes sellele loole: krokodill ja okassiga  Siin olid hüüdnimed lapsel ja naisel.
Siin on tegu mehe ja naisega. Erilised kingitused. Meened. Ninasarvik sai siis täpselt selline nagu pildilt näha – mu päris esimene ninasarvik. Kasutatud puuvillast lõnga ja nr. 2 heegelnõela, käsitsi maalitud helelillasid silmi (6mm) ja täiteks lambavilla. Koosneb 10st eraldi osast, mis on omavahel kokku õmmeldud. Ninasarviku värv ja silmade värv ei ole just päris ehedad, aga antud töö puhul polnud see eesmärk omaette. Kas paistab ninasarviku moodi?:) Jänku on helesinine ja armsa olemusega. Jänkul on osi 8 ja täiteks samuti lambavill.Tundub igatahes, et nad meeldivad üksteisele.

Heegeldatud ninasarvik on üsna tillukene taas, minu käe peal on näha õiget suurust ja jänku on mu mänguasja prossi mõõduga, ehk ca. 5 cm ja ta üksi püsti ei seisa. Saabki ninasarvikule toetuda.
Ninasarvik ja jänku on teel Saksamaale.


7 kommentaari:

  1. Oh, kui armas - küll sinul neid ideid ikka jagub :)

    VastaKustuta
  2. Ja mitte ainult ideid vaid ka osavaid näppe :)
    Nad mõlemad on nii nunnud.

    VastaKustuta
  3. Toredad ja armsad meened ! Väga tore idee ja ilus teostus !

    VastaKustuta
  4. väga ninakas ninasarvik! :) Mu meelest on eriti lahe, et tal selline ümar pepu on. Tubli!

    VastaKustuta
  5. hei!
    mille poolest muidu lambavill täitmiseks heaa on ja millega saaks veel mänguasju täita? (alles alustasin amigurumite tegemist aga lambavilla ei leia kuskilt:( )

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere SK,
      Eks see ole suuresti eelistuste küsimus, lambavill on naturaalne täide, teised materjalid annavad aga pehmust ja vetruvust.
      Kui teha väikeseid mänguasju, siis lambavillaga meeldib mulle neid rohkem täita, sest vetruvat täidet on raske mänguasja sisse toppida.
      Mõlemad materjalid on tegelikult pestavad, pigem oleneb heegeldamiseks kasutatavast lõngast niidist.
      Kirjuta mulle Laura.Sillar@gmail.com
      Mul on pakkuda lambavilla ja mänguasjade täitmiseks sobilikku polüester kiudu, kui nüüd mänguasjade tegemine ainult selle taha jääb:)
      Lambavilla saab ka mõnest talust küsida, kes lammastega tegelevad.
      Mänguasju olen täitnud ka nn. puhastamata vatiga. (seda kasutasime ka siis kui väiksena käisin nukuringis) Osades kangapoodides on müügil ka spets. mänguasjatäidet.

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails