Lehed

neljapäev, 22. november 2012

Amigurumi kursus



Meie väike hubane töötuba ja äärmiselt meeldiv seltkond Klaasimari salongis. Amigurumi heegeldamine on tõesti nakkav tegevus, sest juba on valminud ka samade tegijate käe all uued mänguasjad ja lõngapoed on saanud uusi külastajaid. On ju tore kui su oma käe all valmib väike mänguasi ja peab olema piisavalt lapsemeelne, et mänguasju valmistada :) Mänguasja maailm on köitev, sest variante on nii palju ja kõik mänguasjad hakkavad "elama" kui nad on hingega tehtud.


Minu eesmärk antud kursuse läbiviimisel oli see, et inimesed, kes vajavad, soovivad juhendamist saaksid mõnusa "tõuke" alustamiseks. Vaatasime, kuidas mustreid/juhendeid lugeda, kuidas alustada, kuidas ridasid lugeda, kuidas värvivahetust teha, kuidas silmi kinnitada jne.  Ja mis peamine, ainuke eeldus on tegelikult kinnissilmuse oskamine ja ka see ei ole suurem asi kunsttükk ära õppida. Mõni inimene ei olnud keskkoolist saadit heegeldanud ja rõõm seda suurem, et kõik tuleb meelde ja oskused arenevad veel edasigi. Ja ma arvan, et igale ühele on aeg-ajalt kasulik midagi nokitseda :) - aeg maha võtta!


Ja mänguasja heegeldamise mustri failid näevad umbes seesugused välja, nagu fotolt näha, sisaldades nii sissejuhatavat osa, kogu materjali ja vehendite loetelu, lühendeid, termineid, siis mustrit ja siis rohkelt fotosid koos kirjeldustega! Mugav viis juba iseseisvalt uusi mänguasju proovida.

 Ja mõned fotod ka valminud töödest!
Väiksema kojaga tigu! Tigu valminud Katrina käe all!

 Suurema kojaga tigu!Tigu valminud Kristi käe all.

Oli üks tore päev ja need oskused jäävad ja nagu ma aru saan, siis neid kasutatakse ka edaspidi, mis on väga vahva. Kõikidele neile, kes tulla ei saanud, kuupäevad ei sobinud ja olid juba teised tegemised planeeritud, neile väike teadaanne. Kirjutage mulle, milline kuupäev teile sobib ja teeme veel ühe maratonkursuse enne jõule. Suur tänu!
Kui aeg lendab midagi tehes, siis see on õige asi!

1 kommentaar:

  1. Tore, et kursus kenasti läks ja kõik asjaosalised rahule jäid :) Edu Sulle! Võtan varsti ühendust, silmade hulk on pisitillukeseks kahanenud ;)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails