Lehed

esmaspäev, 14. aprill 2014

Selle kevade üritused: mänguasja heegeldamise kursus ja klubis raamatu esitlus

PS! Veel on vabu kohti 26.aprillil toimuvale mänguasja heegeldamise kursusele. Tule veeda tore päev ja tee valmis oma kätega üks vahva mänguasi :) 
Registreeruda saab ka veel klubi üritusele, Mari-Liis esitleb oma uut raamatut: "Võluväega mänguasjad"!
Tere,

26 aprill ja 3 mai on heegeldatud mänguasjade huvilistele need kuupäevad, mida tasuks silmas pidada, just seetõttu, et kahe ürituse raames saab õppida nii mänguasju tegema kui ka uut amigurumi mänguasjade raamatut kaeda koos autori endaga. 3. mail on meil klubis erikülaline - Mari-Liis, tuntud kui Lilleliis oma uhiuue raamatu ja loometööga. Kahe ürituse raames palju põnevat, toredaid emotsioone, uusi oskusi ning teadmisi ja ka häid hindu.

Nimelt:

Mänguasja heegeldamise kursus: 26 aprill
Amigurumi heegeldamise kursus neile,  kes soovivad õppida mänguasjade heegeldamist.

Fotodel teod, mida õpime kursusel tegema. Õpime kasvatamist, "nähtamatut" kahandamist, sujuvat värvivahetust, osade kinnitamist. Heegeldame valmis 3 osa: teo keha ja 2 tunnalt ning teeme neist ilusa teo. Hiljem saab lisada ka väikeseid aksessuaare, et luua veelgi omanäolisem tulemus. Amigurumi tigu on minu üks esimesi disaine (2010) ja sobib ka algajale heegeldajale.
Toimumise koht: Tatari 25, Tallinn, Tatari söögituba nähes, olete õiges kohas.
11.00- 17.00, koos lõunapausiga (ei ole hinna sees). Lõunale saame minna lähedal asuvasse kohvikusse.
Kursuse hind: Soodushind: 20 eurot. (tavapärase 26. euro asemel) Tasumine sularahas kohapeal.
Eeldus osalemiseks: Kinnissilmuse heegeldamine
Mida kursuse hind sisaldab?
Kursuse hind sisaldab juhendamist ning kõiki materjale: ühe paari turvasilmi, mänguasja täitematerjali ja ühte pdf formaadis mustrit. Ka heegelnõelad laenutan kohapeal.
PS! Kohapeal on võimalik osta endale edaspidiseks nii mänguasja silmi kui ka täitematerjali.
Kui on küsimusi, küsige julgesti. See on suurepärane võimalus õppida midagi ise tegema.
Alati on tore õppida midagi uut ja miks ka mitte leida endale uus põnev hobi. Paljud kursusel osalenutest on ka edaspidi jätkanud mänguasjade tegemist. Suurepärane viis nt. kinkida midagi isetehtut oma lastele, tuttavatele, sõprade-sugulaste lastele.

PS! Kes ei saa tulla 26 aprill, siis selle kevade viimane kursus toimub 24 mai. Siis tuleb suvevaheaeg :)
Registreerimine on alanud ka sellele kursusele.

Amigurumi klubi: 3 mai


Toimumise koht: Tatari 25, Tallinn, 12.00- 15.00

Jätk kursusele on amigurumi klubi, mis koguneb korra kuus ja selle kevade viimane klubi üritus tõotab tulla eriti põnev. Meile tuleb erikülaline: Mari-Liis, kes tutvustab esmakordselt oma uut raamatut ja näitab ka elusuuruses mänguasju, mille tegemisõpetused on tema uues raamatus.
Suurepärane uudis on see, et tema uut raamatut on võimalik osta soodsama hinnaga kui poest ja loomulikult jagab ta ka autogramme, vastab küsimustele ja jagab näpunäiteid.

Lilleliis oma raamatust:
Raamat „Võluväega mänguasjad“ võtab kokku minu esimeste käsitöö-aastate tegemised. Raamat sisaldab 20 mänguasja õpetust, mis on loodud vahemikus 2010 kuni 2012. Kõik need lelud on viimase aasta jooksul saanud värske näo ja on mu suureks rõõmuks piltidele jäädvustatud tuntud fotograaf Annika Metsla käe läbi.
Minu jaoks on see raamat nagu helge tagasivaade - teekond läbi erinevate katsetuste, oma käekirja ja mänguasja tähenduse otsingute. Mänguasja valmistajatele sisaldab raamat lisaks kaisuloomade ja nukkude mustritele ka põhjalikku ülevaadet silmustest ja töövõtetest ning erinevaid nõuandeid, mida olen aastate jooksul kogunud.


Klubisse võtke kaasa, nagu ikka, oma pooleliolev töökene. Uued klubitajad saavad palju ideid Lilleliisi uuest raamatust. Näitame ka materjale, nii silmi, lõnga, täidet jms.,  mida mänguasjade valmistamisel kasutada, et tulemus oleks kena ja armas.
Osalustasu:  6 eurot tuleb tasuda kohapeal, sularahas (tavapärase 12. euro asemel) . Pakume ka kohvi, teed ning maiustamist.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails