Lehed

laupäev, 3. juuli 2010

Armas heegeldatud roosa jänes (amigurumi)-kingitus lapsele



Mida kinkida, kui lähed külla ja peres on 6. kuune beebi? Midagi, mis võiks jääda mälestuseks, midagi originaalset, käsitööd, mis tehtud hingest ja näeb nunnu välja? Heegeldasin amigurumi stiilis roosa jänese, koos helerohelise heegeldatud kotiga. Kui kingitus läheb väikesele beebile või väikelapsele, kes veel sellega ei mängi, siis olen tavaliselt juurde heegeldanud koti, et mänguasi näiteks voodipeatsisse rippuma panna. Mulle väga meeldib helerohelise ja roosa kombinatsioon, roosa kinnituspaela otsas kasutasin puidust lakkimata kuule. Igati öko. Laste puhul on oluline turvalisus, mistõttu kasutan "turvasilmi", silmad, mis töö tagant lähevad klõpsuga kinni ja lahti enam ei tule. (Paar korda olen kasutanud vanade mänguasjade silmi, nagu kasutatud amigurumidel: roheline amigurumi dinosaurus ja sinine amigurumi dinosaurus, aga see on vaevaline töö, et neid kätte saada, enne on oht näpud murda:)). Mänguasja osad on kõik eraldi heegeldatud, kaelapael on kenasti õmmeldud, samamoodi toimisin punase roosiga, mille kinnitasin kõrva külge. Pikkust on jänkul natuke üle 10. cm. See heegeldatud jänes on tehtud tellimustööna.

Heegeldatud jänes ja heegeldatud kass koos poseerimas.

3 kommentaari:

  1. Tere,

    Palun ütle, kust sa ostad endale neid plastikust loomade silmi? Teen ise ka, aga neid pole leidnud

    VastaKustuta
  2. Mina olen siiani ostnud Abakhan´ist. Seal pole küll kõige suurem valik, aga on olemas ka suured netipoed, seni pole sealt veel tellinud.

    VastaKustuta
  3. Mulle nii tohutult meeldivad su heegeldatud loomakesed. Hakkasin ka ise nende kallal pusima ja esimesena meisterdasin valmis ühe dinosauruse. Nüüd aga on tohutult meeldima hakanud see armas roosa jänku. Aga kuidagi ei taha need kõrvad välja tulla. Äkki annaksid mulle nendega pusimiseks natukene abi?

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails