Lehed

teisipäev, 31. august 2010

Amigurumi HIPPO-heegeldatud jõehobu


Amigurumi HIPPO-heegeldatud jõehobu, kel pikkust 9 cm! Mulle väga meeldib see sinine toon, sobib heegeldatud jõehobule imehästi. Täiteks kasutasin vatti, kaela panin pisikese roosa paela, mille kinnitasin mõne õmbluspistega, silmadena kasutasin taaskord nn. turvasilmi. Heegeldatud jõehobu on oma looming . Selline jõehobu sobiks ideaalselt nt. poisslapse sünni puhul, aga miks mitte ka tõelistele jõehobu fännidele:). Hiljuti külastastasime perega Tallinna loomaaeda, kus olid väga nunnud minijõehobud- küll nad olid armsad!


4 kommentaari:

  1. Väga armas jõehobuke. Minu nooremale pojale oleks see sünni puhul ekstrahästi sobinud, sest esimesed voodipesud ja vannilina soetasin talle ka jõehobumustrilised. ;)
    Sa oled imekspandavalt ühtlase käekirjaga heegeldaja. Silmused jooksevad nii sirgelt, et võtab silme ees virvendama. Tundub lausa uskumatu, et nii pisikesi asju on võimalik nii perfektselt valmistada.

    VastaKustuta
  2. Sokike, ma väga tänan hea sõna eest!
    Ma kujutan ette, et kui toredad võivad olla jõehobumustrilised tekstiilesemed. Üldse see on üks vahva motiiv/muster, mida just laste puhul kasutada.
    Väikesed heegeldatud loomakesed on üks paras nikerdamine, aga mul tulevad need omast arust (ja ka mu pere meelest)paremini välja kui suured mänguasjad:), seega on oodata lisa!:)

    VastaKustuta
  3. Tõesti üks väga vahva loomake:) Kas selle looma õpetus on kusagil üleval? Tahksin ka ise seda heegeldada;)

    VastaKustuta
  4. Tänud Anonüümne, sellest jõehobust on mul olemas üks tasuline variant: http://www.etsy.com/listing/77801957/amigurumi-hippo-pattern?ref=v1_other_1
    Kui on huvi, saan selle ka eesti keelde tõlkida.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails