Lehed

pühapäev, 27. veebruar 2011

Pisikesed tähtpäevad!

Pisikesed tähtpäevad: üks aasta blogi, kolm aastat isetegijas. Sünnipäev andis mulle ka ilusa ümmarguse numbri.
Kaks aastat olin Isetegijas pealtvaataja rollis, siis hakkasin ka ise blogi pidama, olen tutvunud väga meeldivate inimestega. Kena on näha, et valminud töid on aasta jooksul päris mitmeid. Armastan maalida, joonistada ja viimasel ajal olen teinud palju heegeldatud kingitusi ja mänguasju. Õpitud nahkehistööle paelub mind lisaks see, kuidas mänguasju saaks ehetena kanda... Palju uusi ideid on kirja pandud ja üles joonistatud, mul on selline tore pisike märkmik selle jaoks... Katsetanud olen ka mustrite kirjapanemist ja jõudsalt olen saanud kirju, kus kõik kolm pakutud varianti on heegeldatud ja oodatakse lisa. Luban, et lisa tuleb. Mul on olnud ka toredaid ja meeldivaid tellijaid ja eriti rõõmsaks teeb meele, et ka mehed minu asjadest peavad.
Paljud isetegijad teevad kas käsitööeseme vahetusi või loosivad omatehtud asjakesi. Mulle oli rõõm just oma sünnipäeva ajal võita ka üks tore puidust süda. Üllele suured tänud.
Samuti ei saa mainimata jätta toredaid Evelin Rikma karusid. Mul on neid nüüd kaks. 

Pisipisike valik tehtud töödest:






Loodan, et olen suutnud pakkuda head meeleolu, soovin ka uuel aastal meeldivat blogikülastust!

3 kommentaari:

  1. Õnne blogile ja sulle endale ka, topelt ei kärise:) Naudin su tööde ilu ja kvaliteetset teostust! Su maalidel on eriline aura, mis laseb neil silma paista, jäädes seejuures ometi diskreetseks ja stiilipuhtaks. Heegeldatud pisitegelased on minu lemmikud ja heameel on näha, et nende lugu areneb. Kes teab, milleni see ükskord välja viib:) Ühest blogist jäi silma selline raamat: http://www.amazon.com/Super-Cute-25-Amigurumi-Animals/dp/0764142976
    Oled kindlasti spetsialistina asjaga kursis, aga mõtlesin, et igaks juhuks ikka viitan. Millegipärast olen ma veendunud, et ükski selles raamatus olev supercute tegelane ei saa sinu omade vastu:D Rohkelt inspiratsiooni ja lemmukaid ideid sulle, armas Laura!

    p.s. minu prossitellimus võiks valmida hiljemalt aprilli teiseks pooleks, aga mulle sobib hästi ka varajasem termin:)

    VastaKustuta
  2. Minu õnnitlused Sulle ja blogile! Mulle väga meeldivad need pisikesed mänguasjad, eriti nunnu on see suurte silmadega roosa tegelane viimasel pildil. Usinaid näppe ja lennukaid ideid...tulen kindlasti Su loomingut ikka ja jälle uudistama:)

    VastaKustuta
  3. Oi, tänud inspireerivate sõnade eest!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails