Lehed

teisipäev, 31. jaanuar 2012

Teistmoodi kaktused

Heegeldatud kaktused. Väike ülevaade natukene veelgi teistmoodi kaktustest, mida siiani teinud olen.


Valged heegeldatud kaktused, savipotis. Savipottide suurud on mul kõik diameetriga 4,5 - 5,5 cm.  Valged kaktused sündisid ühest inpiratsiooniülesandest koolis. Mina võlusin ühest pitsijupist, millel olid sisuliselt vaid valged täpid peal, välja valged heegeldatud kaktused. Tõin tasapinda, naljaga pooleks, 3D-sse.
Isetegija.net´i ma jõuan juba harva, aga sellegipoolest meeldivad mulle mõningased projektid ja ühest suurprojektist proovin ka seekord osa võtta. Jaanuari teema on valge, seega ma sobin oma valgete heegeldatud kaktusega - nagu lumepallid, kenasti. Projekti nimi: VÄRVISPEKTER 2012. 


 Punased kaktused. Natukene siledam ja natukene karvasem variant.


Vahepeal, tasakaaluks sellised heegeldatud kaktused, mida ma vist siiski kõige enam armastan, ehk need originaalvariandid ja kõige tavalisemad. Mulle meeldib jõulukuusk ka täitsa ehtimata, kui tuua näide veel möödunud kuust. Selle halli kaktuse toon meeldib mulle. 

Mareli Rannap tegi ettepaneku teha mõne kaktuse peale väike tikand. Mina olen varasemalt kaunistanud kaktusi väikese lillekesega: Väikese lillekesega heegeldatud kaktused. Tema töö on näha järgmisel kolmel kaktusel:


Maasud vist minu lemmikud. Tikitud maasikad. Ega kerge ei olnud neile tikkida, nagu ma aru saan. Heegelpind oli üsna tugev. Eks see peabki nii olema, et vill vahelt välja ei paistaks ja kaktus ikka kuju hoiaks. Selline põnev katsetus, väike koostöökohake.


Ja siin veel üks "vahukomm", nagu ma sellele roosale heegeldatud kaktusele nime panin. Niisiis, selline vahva valik. Igaühele oma maitse järgi!


6 kommentaari:

  1. Need kaktused on lihtsalt võrratud!

    VastaKustuta
  2. väga vahvad, kui veel nööpnõelad sisse torgata ja nõelapadjana kasutada, siis nagu päris okkaline kaktus kohe :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud, valged kaktused mõnes moeateljees, miks mitte:):), loomulikult maitse asi, mis värvi... Nööpnõelad lähevad väga kenasti, paksud,jämedad sukanõelad, hmm, mu kkatused on natukene pirtsud, neid nad väga ei taha, punnivad vastu! Kuigi "vahukommil" pole nagu suurt vahet!

      Kustuta
  3. This is so cute!! I'd love for you to link up at my link party tomorrow or Sunday. Hope to see you then!
    Best wishes, Annemarie
    p.s. came here through Pinterest, saw your snail which is too cute as well. I'm off looking for him on your blog now :-)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hi, Thank You for your lovely comment! I also love my snail!

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails