Lehed

laupäev, 31. märts 2012

Heegeldatud uss-madu


Teada ju on, et lastele meeldivad lihtsad asjad, alati lähevad „peale“ pallid, klotsid, kõrinad, rõngad, ussid, maod, puu -ja juurviljad (minul siis heegeldatud) jms. On lugusid, kus väike pallike saadab ühte poissi läbi elu või on ema tehtud kaisukas voodipeatsis ka siis, kui juba omal lapsed. Väikestele lastele uss-madu väga meeldib, sest mu oma poeg, kes on kahe aastane, hakkas korraks nutma ja küsis: „Kuhu sa mu ussid viid?“, kui olin neid näitusele viimas. Õnneks oli mul ette näidata poolik uss, mis valmimisel, ja see rahustas teda mõnevõrra. Kujutan ette, et temaga ma näitust vaatama minna ei saa:) - muidu pean asjad koju võtma, sest siis ta tahab kindlasti neid marakaid ja oma lepatriinusid ja kallistusjänkusid jms. koju kaasa võtta. Näitus on üleval, Pikk 22, veel ainut poolteist nädalat, palun külastada. Näitusel on 13. tubli naise tööd, väga erinevaltelt käsitööaladelt, projekt "Käsitööga tööle" raames.
Mõned mängupildid:







Ja mitte ainult lastele, teada ju on, et meestes on peidus väiksed poisid:).
Minu esimene heegeldatud uss-mao, tegin "tunde järgi", jõulukingituseks juba täismehele, pärast sain foto ka, koos kassiga! Hiljem tegin siis selle järgi amigurumi uss-mao heegeldamise õpetuse. Järgmises postituses annan tasuta amigurumi uss-mao õpetuse ka kõikidele huvilistele. Seda juhendit olen juba kuu aega ette valmistanud.



Lillat värvi uss, koos lillade käsitsi värvitud mänguasja silmade ja sirelilillade triipudega on Isetegija foorumi Värvispekter 2012 projekti märtsi kuu tööks. 


 

6 kommentaari:

  1. Vahvad! Aga usse ma hirmsasti kardan ja sinu omad on nii tõetruud...ei julgeks vist neid käeski hoida:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ülle, neid usse pole muidugi vaja karta, aga ega ma pärisusse ka väga armasta - kardan ka mina :)

      Kustuta
  2. Teie ussid on väga ägedad! Tegin ka kunagi ühe ussi see on triibuline oranz, punane, kollane.Aga ma kasutasin heegelnõela 3.5mm ja paksemat lõnga :)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails