Lehed

neljapäev, 5. aprill 2012

Tasuta amigurumi heegeldatud uss-mao õpetus


Jagan teiega ühte oma loodud amigrumi-uss mao (kliki ja saad endale pdf mustri) õpetust.



Minu poja näite varal saab kindlasti mõni laps sama rõõmsaks. Selle heegelmustri  järgi on hea ja lihtne heegeldada. Heegeldatud uss-mao õpetus on ka tellitav ehk muudetav oma suuruses ja pikkuses. Samuti saad ussi kaunistamiseks valida erinevaid lahendusi, alustades tikkimisest lõpetades pärlitega kaunistamisest, vastavalt lapse eale.
Silmi võid tikkida, võid kasutada nööpe, vildilehti jms. Kui tahad kasutada spetsiaalseid mänguasja silmi, siis võid neid minult tellida. Seda ussi on mõnus ka kerra keerata/siduda. Sellised heegeldatud uss-maod sobivad nii tüdrukutele kui ka poistele, saad värvidega mängida.
Enne, kui ma ise amigurumi õpetusi ei teinud, teadsin küll, et see on suur töö, aga nüüd, mil neid teen, tean, et see on suur-suur töö. Amigurumi prinditav õpetus on koos fotodega ja väikeste lisa näpunäidetega. Proovisin teha hästi lihtsalt ja samas väga põhjalikult, et ka algajad saaksid kätt proovida.
Isetehtud heegeldatud mänguasjad on ka head kingitused, mida väikelaste sünnipäeval kingiks viia. Poest osta tundub mugav, aga omatehtud on ikka palju-palju parem, just sellist teist ei ole. Materjali valikuga saad muuta oma uss-mao veelgi kvaliteetsemaks ja lapsesõbralikumaks. Siin olen kasutanud puuvillast lõnga nimega Fialka. Saab kasutada ka nt. bambuslõnga ja teisi kvaliteetseid materjale. Poodides on lõngavalik väga lai. Hea materjal ei ole ainult mängijale mõnus, vaid ka heegeldajale enda kätele.
Ja nüüd on aeg haarata heegelnõel ja hakata heegeldama oma uss-madu. Loo oma lugu!
Ma ootan kas fotosid valmistöödest või viiteid oma blogile aadressil: Laura.Sillar@gmail.com, panen need kõik üles. Jõudu!
Mustri järgi heegeldatud uss-maod:1.
Ruth

3.  Piret tegi teleka ees ja ridasid siin-seal rohkem-rohkem:) 


4. Külli ussid:

Lähemalt: Miokas

5. Edeli uss:
 

6 kommentaari:

  1. Kui ahvatlev põhjus heegelnõela haaramiseks. Tegelikult olen alati imetlenud neid pisikesi imearmsaid tegelasi aga pildi järgi teise loomingu maha tegemine on kuidagi ebaaus. Nüüd kus õpetus antud siis kindlasti kasutan võimalust. Õpetus on ilusti koostatud ja esmapilgul hästi arusaadav. Tütar käis juba lõngakorvis lõngasi valmimas. Õpetus on salvestatud ja kui valmis, annan kindlasti teada. Aitäh jagamast oma loomingut ja võimalust piiluda mänguasja maailma :)

    VastaKustuta
  2. Evelin, suured tänud armsa kommentaari eest. Sellised sõnad teevad südame soojaks. Oled alati tagasioodatud ja ootan rõõmuga uudiseid Sinu ussist!

    VastaKustuta
  3. Ma ikka tahan veel tänada selle imetoreda õpetuse eest, aitäh! Lõpuks on ussike ka meie majas :) http://magicofyarn.wordpress.com/?p=576&preview=true

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere Evelin, suur aitäh Sulle! Sul tuli vahva uss. Poistele ka midagi - ja saab rulli ka keerata! :)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails