Lehed

reede, 4. mai 2012

Värvilised, suvised käevõrud


Lihtsad heegeldatud käevõrud, üle käe rullitavad. Käevõrud on puuvillasest lõngast, nr.1,25 heegelnõelaga, täiteks lambavill. Kuna tegu on puuvillaga, siis käevõru ka venib ja muutub nö. täpselt kasutaja käe jaoks parajaks.
Selline käevõru sündis tegelikult ühest katsetusest otsida ühte märki, mis väljendaks nt. sõnu: värviline, ring, koostöö, koosolemine, seltskond jms. Katsetuste käigus oli mu eesmärk teha üks ring, värviline ring ja sellise mõtte, joonistuste ja katsetuste läbi jõudsin hoopis esiotsa käevõruni (kuigi mul on nüüd ka tillukesi pallikesi, millest tuleb siis midagi muud...). Siin on siis justkui ring ringis. Sest heegeldanud olen ma ringselt ja kokku on saanud ka ring. 

 Üks esimesi kritseldusi ka:)

Samuti on heegeldatud käevõru hea katsetus sellest, kuidas teha üks hästi lihtsa disainiga aksessuaar, mis ei vaja kinnitusi, mis oleks pestav (on pesumasinas ka pestav, pesukoti sees), mida sobiks teiste samalaadsete käevõrudega komponeerida, mida saaks kasutada/ kanda nii lapsed kui ka täiskasvanud, mida oleks mõnus rannakleidi juures kanda, aga komponeerides erinevaid toone, miks mitte ka õhtusöögi lauas (vähemalt mõni inimene:)).
Üks selline rõngake hakkas täitma ka juba ühe beebikese käemotoorika arendamise ülesannet:) Haara ja lutsu :)
Loomingulises plaanis on mu enda lemmik väljendusviisiks olnud alati ring ja kera, ümmargused vormid, voolujoonelisus, hägusad tooni üleminekud jne. Kuigi maitsekat nurgelisust ja kubismilaadsust naudin ma kustis väga.


Tänud!

2 kommentaari:

  1. Toredad võrud ja armsad värvid. Neile, kellele meeldivad nö kerged ja mahedad aksessuaarid, meeldivad need kindlasti ka !

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Elina, on jah hästi lihtsad teised...rannas ja suveõhtutel... Lastele on vägagi sobivad,usun,sest tahab ka noorem kooliiga midagi kanda, kõik aga ju ei sobi...selline variant vist ei tohiks ka õpetaja silma riivata...:)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails