Lehed

esmaspäev, 5. november 2012

Amigurumi kursus - kaks päeva ühes päevas!





Amigurumi kursus!
Pikalt mõeldud, kaua oodatud, hulk aega ettevalmistatud amigurumi kursus: "Kaks päeva ühes päevas" toimub juba sellel laupäeval. Esiotsa Tallinnas, hiljem, võimalusel ka Tartus. Seega kõik ettepanekud Tartu suunal on oodatud.

Toimumise koht: Õdus Klaasimari stuudio, Faehlmanni 18, otse Telemaja taga.  
10. Nov:  11.00- 16.30, see on laupäevane päev.

Kohti: 10

Kursuse hind: 26 eurot in. Tasumine sularahas, kohapeal. 

Kestus: 2 x 2, 5 h (ca. 45 min. vaheajaga).

Eeldus osalemiseks: Heegeldamise oskus baastasemel ehk sisuliselt vaid kinnissilmuse oskamine. Kõik muu omandame kursuse käigus. Võta kaasa vaid heegelnõel, soovitavalt 2 – 3mm ringis (natukene vähem, natukene rohkem) ja hea tuju, et mänguasi õnnestuks.

Mida pakun?
Kui soovid õppida mänguasju heegeldama või oled sellele pikalt mõelnud, kui oled kunagi koolis heegeldanud, aga hiljem pole heegelnõela kätte saanud,  siis nüüd on üks kord, veel  enne jõule, võimalus reaalajas õppida, minu käe all. Teen ühe pika maratonkursuse. Me teeme 2 x  2,5 tundi  kestva kursuse koos lõunapausiga (ca. 45min), kus igaüks saab käia söömas või lähedal asuvas poes. Eesmärk on valmis saada üks tigu!

Mida kursuse hind sisaldab?
Kursuse hind sisaldab 5 x 60min õdusas salongis, mänguasja materjali, ühe paari turvasilmi, mänguasja täitematerjali ja ühte pdf formaadis mustrit meili teel, ka väljaprinditult. Endal on vaja kaasa võtta vaid heegelnõel. Kursuse jooksul proovime valmis heegeldada ühe mänguasja, me valime selleks teo mustri, saab ka teisi mustreid proovida.

Veel informatsiooni:
Võimalus osta kohapeal ka täiendavalt mänguasja silmi, täidet ja amigurumi juhendeid.

Registreerumiseks saada palun mulle e-mail: Laura.Sillar@gmail.com

Kui on küsimusi, ettepanekuid vms., küsige julgesti. See on suurepärane võimalus õppida midagi ise tegema ja selle läbi ka rõõmu pakkuda teistele -  jõulud tulemas!

Tänan!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails