Lehed

neljapäev, 2. jaanuar 2014

4 aastat blogi ja uus mänguasja heegeldamise kursus

Tere,

Head uut aastat kõikidele blogikülastajatele!
Jaanuari kuus 2014 täitub 4 aastat blogi pidamist.
Minu esimene sissekanne: Mulle meeldib maalida, teha käsitööd ja üleüldse teha, luua asju ise. Üks suurtest rõõmudest- isetegemise rõõm. Mõtleks kui mõnus.. pisikesed asjad..enda asjad..kallid..parimad. Vaimustudes võib suuri asju elus korda saata. Tore on vaimustuda. Tegutseda on mõnus, sest sul on ju meeled...
Minu soov kõikidele uueks aastaks on : Vaimustuge! Vaadake, kuidas lapsed vaimustuvad ja lubage endale vaimustuda väikestest asjadest!
Pärast oma poja sündi, kes saab suvel juba viie aastaseks, alustasin mänguasjade tegemist. Maalimiseks oli raske aega leida, mänguasja tegemise aega sai aga paremini jaotada (ei olnud sellist suurt ettevalmistamist, pintslid, värvid, lõuendid jms). Nüüdseks on ka mänguasjade tegemine, just uued disainid väga ajamahukad tegevused, aga see ju ka loogiline, ikka tahad paremini ja paremini.
Hetkel käsilolev uus disain on väike jänkukaisukas. Tahtsin teha midagi armsat ja sooja! Jänkut, suurte kõrvade ja jalgadega. See on siis see, mis mu mõttest välja tuli:


11 jaanuar toimub ka amigurumi mänguasjade heegeldamise kursus, oodatud on nii algajad kui ka edasijõudnud - kes soovivad juhendi järgi heegeldamist õppida ja mõne vahva looma valmis teha. 
Ons ju aeg lubada endale uus hobi!

See kursus on mõeldud nii neile, kes alles alustavad mänguasjade heegeldamist, kui ka neile, kes on juba mänguasju heegeldanud.
Fotodel miniversioonid loomakestest. Õpime kasvatamist, "nähtamatut" kahandamist, sujuvat värvivahetust, osade kinnitamist. Heegeldame valmis 3 osa: teo keha ja 2 tunnalt ning teeme neist ilusa teo. Hiljem saab lisada ka väikeseid aksessuaare, et luua veelgi omanäolisem tulemus. Amigurumi tigu on minu üks esimesi disaine (2010) ja sobib ka algajale heegeldajale. Kui aga on soovi, siis võib teha ka mõne teise looma, millele on muster olemas: eestikeelsed juhendid ja inglisekeelsed juhendid (abistan loomulikult).
Toimumise koht: Tatari 25, Tallinn, Tatari söögituba nähes, olete õiges kohas.
11.00- 17.00, koos lõunapausiga (ei ole hinna sees). Lõunale saame minna lähedal asuvasse kohvikusse.
Kursuse hind: 26 eurot in. Tasumine sularahas kohapeal või ülekandega pangakontole.
Eeldus osalemiseks: Kinnissilmuse heegeldamine ja pisuke heegeldamise kogemus.
Mida kursuse hind sisaldab?
Kursuse hind sisaldab juhendamist, mänguasja materjali (kui Sa tahad teha midagi muud kui tigu, siis anna teada, varun materjali), ühe paari turvasilmi, mänguasja täitematerjali ja ühte pdf formaadis mustrit. Ka heegelnõelad laenutan kohapeal. Seega vaja vaid kohale tulla. :)

Kui on küsimusi, küsige julgesti. See on suurepärane võimalus õppida midagi ise tegema.
Ma tänan!
Ja väike tagasiside fotode näol, mida telefoniga klõpsisime. Alati on tore õppida midagi uut ja miks ka mitte leida endale uus hobi. Tundub, et need neli toredat naist on saanud uue meeldiva hobi. Tänud osalejatele!





Uus kursus veebruaris, saame kokku ja veedame toreda päeva õppides :) Registreeruda saab ikka meili teel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails