Lehed

reede, 4. november 2016

Jõulud haiglas - isetehtud mänguasi lapsele!



Juba kaheksandat aastat viib Naerata Ometi läbi heategevuslikku ettevõtmist "Jõulud haiglas", mille raames tehakse kingitusi lastele ja noortele, kes peavad mingil põhjusel jõulud haiglas veetma. loe lisa: Naerata Ometi 


Sama ettevõtmise raamas olen "Lapsele isetehtud mänguasi" projekti korraldaja, asjaajaja ning läbiviija. Neli aastat tagasi alustasin mõttega kinkida omatehtud mänguasi mõnele lapsele ja alustatud ettevõtmine tõi kokku ca. 30 mänguasja, sekka ka kaelakeesid jms. Eelmisel aastal sai kogutud juba 99 mänguasja. Tagasiside on olnud väga positiivne, mänguasi on aidanud tuua rõõmu ja mõnikord ei jäeta seda natukeseks ajaks ka mitte üksi - ta võetakse igale poole kaasa, abiks nii protseduuridel kui ka kaisuloomaks öötundidel - igati vajalik ja rõõmutoov, alatiseks väärtuslik kingitus. 

Mänguasju ootan kuni 16. detsembrini ja mänguasjad võivad olla nii kootud, õmmeldud, kui ka heegeldatud stiilis, nii suurematele, kui ka väiksematele! Kui ka Sina soovid selles ettevõtmises osaleda, siis anna endast mulle märku! Abistame ja rõõmustame lapsi koos. 

Mänguasjad lähevad kõikidesse Eestimaa haiglatesse. Komplekteerimine toimub kõikidel kingipakkidel, mille üks osa on siis ka isetehtud mänguasi, Tallinnas, seega ootan pakke kas Eesti Posti või Itella kaudu.
Kontaktandmed, kuhu ja kuidas mänguasi saata, edastan meili teel. Kirjuta mulle: Laura.Sillar@gmail.com
Fotod omavalmistatud mänguasjadest on igati teretulnud, teeme väikese galerii. Kui mänguasi (mänguasjad) minuni jõuab, siis panen heal meelel üles ka foto. Viitan nii nime, blogi, fb lingi jms., kui on soovi. 

GALERII

Taaskord, ootan rohket osalemist ja vastan kõikide küsimuste korral.


Suur tänu juba ette!


Laura


ja Naerata Ometi tiim

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails