Lehed

reede, 13. oktoober 2017

Üleskutse: Teeme taas mänguasju lastele, kes jõulupühad veedavad haiglas!


Aeg on käes, et välja tuua taas foto karudest, mis on märk sellest, et hakkame valmistuma jõuludeks - hakkame koguma isetehtud mänguasju lastele, kes peavad mingil põhjusel jõulud haiglas veetma.

Meil on olnud läbi aastate palju toredaid inimesi, kes on saatnud omavalmistatud mänguasju ikka selleks, et tuua jõulurõõmu ka sellises olukorras, kus perekondi ja lapsi ümbritsevad haigla seinad. Koostöös Naerata Ometi MTÜ-ga, kes veab projekti "jõulud haiglas" juba 9. aastat, vean mina projekti "Lapsele isetehtud mänguasi", sedapuhku juba viiendat aastat! Oodatud on igas stiilis ja tehnikas mänguasjad: kootud, heegeldatud, õmmeldud, nii väikestele käekestele, kui ka suurematele  lastele kaisukateks.
Igal juhul on mänguasi positiivse jõu ja mõjuga ja loodetavasti aitab kaasa tervenemise protsessile ning aitab tõsta tuju.
"Jõulud haiglas" GALERII´sse jõuavad kõik mänguasjadest saadetud fotod koos viitega (juhul kui seda soovitakse), aga igal juhul saavad mänguasjad paigutatud ühisele pildile, nagu see juba traditsiooniks on saanud.

Pakid komplekteeritakse kõik Tallinnas, mistarvis on vaja mänguasjad saata esiotsa kõik siia. Pakikesi ootan kuni 16.detsembrini.

Ootan taaskord rohket osalemist ja olen valmis tegustema ka omalt poolt kõik need kuud kuni jõuludeni, et taaskord teha jõulud imede ja hoolimise ajaks!

Kirjuta mulle, kui soovid osaleda või Sul on küsimusi, ma aitan meeleldi: Laura.Sillar@gmail.com

Eelmiste aastate pilte saab kiigata kas galeriistInstagrammist või vaadata eelmise aasta postitusi siitsamast blogist.

Uus! Loodud ka FB üritus "Lapsele isetehtud mänguasi", kes armastavad seda kanalit ja soovivad silma peal hoida ürituse kulgemisel!

Ma tänan!

13 kommentaari:

  1. Soovitaksin Teil ka mõni õpetus jagada, mille järgi võiks teha. Tegelen käsitööga kuid mänguasju ei tee. Kahjuks pole aega ka aretama hakata ise mustreid. Seega oleks suureks abiks ja teeks hea meelega.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere Jane! Internetist leiab kindlasti midagi endale meelepärast, nii stiili, oskuste kui ka tehnika osas. Ettekirjutusi ei ole, ideaalis võiks mänguasi olla kaisukalaadne.

      Kustuta
  2. Hästi tore oleks, kui saaksite teha sellekohase eventi Facebooki. Siis oleks koguaeg silma ees ja teised saaksid postitada, mida nad juba on jõudnud teha.
    Armsad olete, et seda organiseerite!
    <3

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere! Kõik mänguasjad (kes seda soovivad, alati ei ole see kõigile oluline) saavad kajastatud galeriis (ka eelmise nelja aasta fotosid saab sealt vaadata), samuti teen traditsioonilise foto, kus kõik mänguasjad kenasti koos. :)

      Kustuta
    2. Event ka loodud neile, kes on fb sõbrad ja meeldib seal asjadel silma peal hoida!

      Kustuta
  3. Nii tore! Eelmisel aastal ei jõudnud, aga sel aastal võtan kindlasti osa :-)

    VastaKustuta
  4. Kas lõng on ka oluline milline on?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere! Lõng võiks ideaalis olla võimalikult lapsesõbralik ehk naturaalne.

      Kustuta
  5. Jaa, fb mõte oleks ülihea! :)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails