Lehed

reede, 29. aprill 2011

heegeldatud võtmehoidjad - jänkud ja roosa kiisu

Heegeldasin amigurumi stiilis võtmehoidjad, kollase ja roosa jänku.
Heegeldatud mänguasjad võivad olla väga armsad kingitused, sedapuhku õdedele, kes soovisid just pikk-kõrv jänkusid. Sama muster, aga nagu alateadlikult tuli kollane väiksem, mis läkski nooremale õele:). 


Fotolt on näha, et need väikesed heegeldatud jänkud mahuvad minu käe peale suisa mõlemad ära. Neid on raske teha ja nad võtvad kaua aega, vähemalt minul. Tegemaks nii väikeseid mänguasju peab neid samakaua viimistlema kui heegeldama. Kui viimistlemise lõpetan, siis on terve laud niidikesi täis:) Ju mulle see nikerdamine siis istub. Kõike ei peagi lihtsalt saama ja rõõm on seda suurem, kui need asjakesed ka välja tulevad ja veelgi suurem, kui nad ka nummimeetri uutel omanikel tööle panevad. Pisikesed asjad ongi olulised!



Mulle meeldib neid mänguasju ja meeneid valmistada nii, et alati palun omadussõnu, mis iseloomustaksid kingisaajat. See osa on alati hästi tore, sest mulle jäävad mu töödest ikka ja ainult vaid fotod. Nii on neil kõigil oma lugu.

Hästi vahvad väikesed, tikutopsisuurused heegeldatud mänguasjad, roosa amigurumi jänes ca. 6 cm pikk ja kollane jänes ca. 5,5 cm. Materjaliks puuvillane heegelniit, heegelnõelaks nr.2, mänguasja täiteks lambavill, silmadeks 6mm läbimõõduga "turvasilmad".

Roosa heegeldatud amigurumi kiisu täidab ka võtmehoidja rolli. See on minu "Pärlikiisudest" veelgi pisem koopia. See läks käsitöö vahetamise projekti raames Miokale, sellest loodan teha ka väikese lookese blogisse, sest vahetus ei piirnenud üksnes selle kiisuga:)




 Miks mitte ka "kiisuingel":), sellele väikesele tüdrukule.

Valminud on ka amigurumi lepatriinud, taastasin ka amigurumi lamba  mustri, sellest juba järgnevates lugudes.




8 kommentaari:

  1. Tõeliselt armsad loomakesed! Nummimeeter täiega põhjas:)

    VastaKustuta
  2. Imearmsad pisikesed võtmehoidjad!

    VastaKustuta
  3. Tore, et nummimeeter hakkas tööle, tänud!

    VastaKustuta
  4. Oi aevake, kus on mõnnad jänkud ja kiisu.
    Ja mis vahvad näokesed, nii ilmekad ja imearmsad.
    Nummimeeter on juba katki minemas, sest nii nummid on need tegelased kohe :D

    VastaKustuta
  5. Kiisu võtmehoidja on tõeliselt armas!

    VastaKustuta
  6. Tänud astraco ja Mari-Liis, emotsioonid ja tagasiside on alati teretulnud:)

    VastaKustuta
  7. Minu lemmikud on kõik sinu tegemised, ma imetlen sinu töid väga ja kõik on ikka nii imeilusad... Mis lõngaga selle kiisu keha ja pea on tehtud, nii mõnusalt karvane ;)

    VastaKustuta
  8. Kyy, fännidele ja fännikestele alati tänud!
    KAsutan keskmise jämedusega mohäärlõnga, võib olla ka pool polüamiidmaterjal. Selline jämedus, et saaksin kasutada 2,5 nr. heegelnõela. Tootjaid on mitmeid, minu enda lemmik on siiani Schoeller+Stahl firma toodang (Saksamaa)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails