Lehed

teisipäev, 10. mai 2011

Liblikad, lepatriinud, mesimummud - heegeldatud kingitused


Heegeldatud liblika pross, selline lihtne, violetne, pisut kuldset sära, mõned pärlid. Pikkust ca. 6 cm. 


Fotolt on näha, et heegeldatud liblika tiivad on kausjad, annab liblikale vormi. Kõik liblika osad on eraldi heegeldatud. Libika tundlad tegin pärlitest, selle tingis juba ka asjaolu, et nii väikeseid tundlaid ei olnud võimalik heegeldada. Selline lahendus on päris vahva, ma leian. 



On üks väga põnev teema, see on pakend. Vahel heegeldan kinkekoti, vahel kasutan ilusaid käsitöökarpe, seekord kasutasin pakkimisel kuldse säraga violetset käsitöö paberit. Nii hästi harmoniseerub see paber selle paberiga, et pean teilegi näitama. Lihtne, aga nägus pakend.

 


Veel olen vahepeal valmis teinud heegeldatud lepatriinud, amigurumi stiilis. Sellega kaasneb ka üks tore lugu. Kui saajaks on rõõmsameelne tüdruk, kes üle kõige armastab lepatriinusid, siis miks mitte teha väike kotike kolme heegeldatud lepatriinuga, et neid saaks igale poole kaasa võtta ja nendega mängida.  



Heegeldatud lepatriinud on kõik erinevat värvi silmadega (kasutasin 6mm läbimõõduga mänguasjasilmi), mulle eriti meeldivad need helerohelised silmad. Lepatriinud on punases osas puuvillasest lõngast, läikiv must sisaldab lisaks puuvillale ka viskoosi. Punane heegeldatud kott on ka puuvillasest heegelniidist, sisaldades läiget andvat viskoosi. Fotolt kahjuks see välja ei tule, punast tooni ma pildistada ei oska:), veel vähem selle läiget...


Ja kui juba läks lepatriindue esitlemiseks, siis neile sõbraks ka üks heegeldatud mesimumm:)


5 kommentaari:

  1. Väga armsad on kõik need pisitegelased: eelnevad tegelased ja selle postituse omad ka! Lepatriinud niikuinii ja see potsakas prossiliblikas on tõesti väga toredad !
    Sant.

    VastaKustuta
  2. Liblikas on super-super!!! Meeldib kuni viimse detailini!

    VastaKustuta
  3. Sant ja Mari-Liis, tänud toredate kommentaaride eest:)

    VastaKustuta
  4. Hei,
    olen Sinu töid jälginud, inspireeriv ;) Kutsun Sind kasutama www.amigurumia.com ja kaasa aitama selle portaali arendamisel.

    Amigurumia.com looja
    loomulikult suur amigurumi fänn

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails