Lehed

pühapäev, 2. oktoober 2011

Sõnumiga lambad

Sõnumiga lambad. Selliseid lambaid on kokku 10 ja nad on kõik erivärvilised ja natukene isesugused, ka süsimust lammas on nende hulgas. Ei puudu ka tillukesest tillukesem lambake. Loodan esitleda tervet "Sõnumiga lambad" seeriat. Kõik nad ootavad, et neid pildistataks... Esimene õnnelik on teie ees:
See roosa kehaga ja roosade silmadega lammas läks katsiku kingituseks. Väikese sõnumiga, kaardile joonistasin ingli koos tillukese, veel tekikese sisse mähitud inglikesega. Head sõnumit saab piiluda kaardikese seest! Kui emotsioon on nii suur, siis piisab vähestest sõnadest!


2 kommentaari:

  1. Tere!
    kas oleks võimalik selle supernunnu lambukese heegeldamisõpetus siia ülesse panna? Minu üks lemmiks on see nunnu lammas..

    VastaKustuta
  2. Anonüümne, see lammas on täitsa mustrina olemas, hetkel küll vaid inglisekeelsena. Muster on tasuline. Võimalik teha ka eestikeelne variant, kuigi vähemalt üks eestlane heegeldas seda lamamst ka inglisekeelse variandi järgi ja tuli kenasti välja. Kui on lisaküsimusi, soove, palun kirjuta: Laura.Sillar@gmail.com
    Mul on kohe ilmumas ka üks tasuta muster, uss-madu...

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails