Lehed

esmaspäev, 26. detsember 2011

Mänguasja prossid ja koer ja siga ja kass

Idee- mänguasjadest ehted on saanud taas pisukest järelkasvu ja uusi katsetusi. Mitme viimase kuu töö toon fotomaterjali näol ka blogikülastajateni. Fotosid on üsna kogukalt, seepärast panen prossiseeriast väiksemad pildid. Kes soovib mänguasjaprosse lähemalt uurida, palun klikkige pildil:) 
Minu loomakeste puhul on jätkuvalt oluline isiklik lähenemine: värvid, iseloomuomadused, mõni huvitav tähelepanek jms. Kui niipalju aega pühendada ühe asja tegemisele, siis peab sellel olema mõte, ta peab olema isikustatud, või ta peab ise olema mingil moel eriline. Sellised prossid kuuluvad nüüd ühele toredale kollektiivile, kes on tublit tööd teinud! Nende peale mõeldi:) Sellest tulenevalt ka erinevad prossid, sest kõik on ju erinevad, aga vaadake, kui mõnusa koosluse nad koos loovad.














Vahel kaunistab prossi ka keraamiline nööp, isemaalitud silmad või pisike tikand. Lilla kiisu on kõige väiksem pross, mille olen kunagi suutnud teha (ca. 4 cm). Väike mesimumm, variant minu suuremast mesimummust. Uss, konn ja liblikas on uued disainid. Nad kõik on täidetud lambavillaga ja on tikutopsisuurused. Olen nende tegemisel äärmiselt hoolikas, sest on ju ütlus, et viga paistab ikka tillukese asja pealt välja, mitte suure ja seepärast tuleb neile anda palju aega. Ma teen neid nii, nagu teeks endale.

Tegin ka ühe heegeldatud koera, ta nimi on "Töllu". Sellise näo pärast, üks leebe kutsu. Ma kasutan märkmikuid oma joonistuste ja töökavandite jaoks. Mul on selliseid mitmeid, ei kannata küll päris näidata:), aga aimdust saab, mismoodi uus mänguasi sünnib. Selle kutsu üle on mul väga hea meel, tuli sellise vahva disainiga. Lähtepositsioon oli teha ühele algklassides käivale poisile koer. Mina tegin lamava koera, keda saab laua peale panna. Truu sõber on alati ootamas, alati olemas, alati kuulamas...Ma usun, nendest saavad sõbrad. Kutsu on 100% puuvillasest niidist ja 100% villatäitega. Ta on 13 cm pikk ja ca. 7 cm lai. Kui ma suuremaid loomakesi nö. disainin, siis mulle meeldivad nad ikkagi alla 15 cm:) 


Tahan lähemalt näidata ka oma kolme siga. Helen Vaher, kes tegelikult pildistab ikka elusaid loomi:), (www.dogphotoblog.wordpress.com) tegi ülesvõtte vahetult enne kui nad Itaalia poole reisi alustasid! Tänan!


Ja veel kass. Neid "tüdrukumagneteid" olen ikka varem ka teinud, aga uuendus selle puhul on see, et siin on keraamilised lilled koti kinnise kaunistuseks. 


Head vana aasta lõppu!

5 kommentaari:

  1. Väga armsad loomakesed on kõik, see uus kutsa on ka nii nunnu :)
    Ilusat vanaaasta lõppu ja kõike paremat uuel aastal Sulle ja Sinu perele ! Uusi ja huvitavaid ideid ja jõudu/aega nende teostamisel !
    Dragonfly :)

    VastaKustuta
  2. Väga tore fotoseeria ja muidugi armsad loomakesed!
    Mõnusat vana- aasta lõppu ja paremat uue algust!

    VastaKustuta
  3. Toredad loomad! Ussi ja liblika pross minu erilised lemmikud :)
    Ilusat aastalõppu ja palju rõõmu uuel aastal!

    VastaKustuta
  4. oi, see ussike on kohe eriti kelmika näoga :P

    VastaKustuta
  5. Aitäh kõikidele ilusate soovide eest, samad sõnad teile, et oleks ikka rõõmu ka! See on nii oluline!
    Dragonfly, kutsu on käes just selline mõnus ja natuke lapiku kehaga, kohe kahju oli teda ära anda, aga küll ta saab armastust ka teises peres. Ta on tahetud koer!:)
    Triinu, fotoseeria tuli veel kiirelt õhtul teha, aga emotsioon on olemas:)
    Mari-Liis, sulle ikka need libikad kõik meeldivad:) Miokas, ussil on natukene kurvad silmad (tegin need silmad ise), seega ta on selline nunnukas uss. Läks naisterahvale ka, eks huumorit peab ka olema.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails