Lehed

neljapäev, 1. november 2012

Angry birds: sünnipäeva kingitus tütrele






Angry birds. 

Palju hilinenud sünnipäeva kingitus tütrele, "koduheegeldatud" vihased linnud - Angry Birds. Mu käsi ei tõusnud neid vihaseid linnukesi poest ostma. Ja ütlesin, et proovin ise. Kusjuures ma ei teadnud palju nendest linnukestest, selles mõttes, et kindlasti vähem, kui tõelised fännid, seetõttu on minu nn. yellow bird kogemata oranž :) Linnukesi peaks aga veel tulema, et juba edenenud teadlikuse juures kogu komplekt kokku saada. 

Amigurumi angry birds muster.

Otsustasin natukene surfata ja vaadata, kas on juba valmismustreid, sest levinud mänguasjade puhul, neid ikka leiab ja nad peaksid sisuliselt olema kõik tasuta.
Mulle jäi silma  mitmed mustrid, aga võtsin esialgse asemel hoopis teise valiku ja see on Adorable Amigurumi.Muidugi ma pean ütlema, et seal oli kirjas suisa 4,5mm heegelnõel (nii et ma ei kujuta ette, kui suur on linnu ja eriti sea originaalsuurus), mina kasutasin nr. 2mm heegelnõela. Kuigi ma olen olnud ka mustrite testija ja nüüd teist korda ka kasutanud kellegi teise poolt loodud mustrit (minu esimene oli amigurumi hiire tegemise õpetus, millest sisuliselt kõik algas), siis mul on alati esiotsa tunne, et midagi välja ei tule:). Siga on heegeldatud nö. pahempidise koega, seda eraldi mustris ei öelda ja kuna ma olen harjunud tegema väiksemaid asju, siis mingi hetk oli tõesti tunne, et midagi siit head ei tule:). Kui keegi tahab nüüd ka ise teha endale need Angry Birds´i tegelased, siis ma nendest kahest, mis mina olen valmis saanud, julgen  soovitada esimesena seda kollast lindu. Lõng: Katia Bamboo.

 Sea kõrvad ma paigutasin natuke teistmoodi ja õmblesin nad ka peenemaks.Nina on ka mõningate lisapistetega tehtud äärest teravamaks.


Siin on siga näha minu käe peal, on päris ponks poiss.

Kollase linnu puhul tegin suled ühes osas, mitte eraldi.

Täitsa ausalt, ma alguses ei arvanud nendest angry birds´idest suurt midagi, aga midagi nendes vihastes linnukestes ikkagi on :)

1 kommentaar:

  1. ohh, meil on ka üks linnukeste hull. suvel heegeldasin talle paar pisikest linnukest )kahjuks neist pilti poelgi) ja põssat. ja sünnipäeva tarbeks oleme teinud 2a järjest ka temaatilise pinata.
    http://homemoma.blogspot.com/p/tutorials.html

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails